mandag den 31. december 2012


Alle læsere ønskes et rigtig Godt Nytår! Jeg håber året der kommer må bringe ro i gemytterne og bedre økonomi til de trængte.

Mit eget nytårsløfte er at brække armen om på diverse virksomhedsledere, for at få dem til at give  mig et job! Jeg mistede mit job 1. december og er nu desperat søgende efter et kommunikationsjob, administrationsjob, organisationsjob eller et sekretærjob - bare et job, så jeg som enlig mor kan forsørge min familie. Står du og mangler en kompetent, toptunet og engageret medarbejder i Gentofte eller Københavns kommune, så er jeg lige her. Jeg har et imponerende CV, er sød, venlig og fuld af godt humør og arbejdsglæde!

Opfyld mit nytårsønske. Skriv til mig her, og jeg vil kontakte dig straks. :)

lørdag den 15. december 2012

Merry Christmas


Hvem kunne ikke tænker sig at gå der med en sød kæreste i hånden? Jeg synes billedet er så utrolig smukt. Rent personligt er min oplader til mit kamera blevet væk og min computer gik for ½ år siden i stykker med alle mine foto. Min backup tabte jeg på gulvet, så også den er ude af funktion. For ellers - så kunne jeg have taget så smukke billeder i den forgangne uge med så meget sne, at det har været en fryd at være udendørs. Koldt, ja, men også usigelig smukt.

Jeg ønsker mine læsere en rigtig Merry Christmas og vil prøve at være lidt mere aktiv på min blog i 2013.

tirsdag den 25. september 2012

Støt min indsamling til Kræftens Bekæmpelse




En dråbe i havet? Ja måske - men mange bække små giver en stor å. Det vil glæde mig meget, hvis du vil støtte min indsamling til Kræftens Bekæmpelse. Jeg har mistet min mor til brystkræft. Min farmor døde af mavekræft.

Alle kender vi nogen, der er eller har været ramt af kræft. Kemobehandling er en hård omgang, og forskning i blidere behandlingsmetoder der samtidig blokerer for tilbagefald koster penge. Den modbydelige sygdom kan kun bekæmpes ved fortsat forskning, og forhåbentlig en dag total udryddelse af sygdommen. Du kan støtte med beløb fra 50 kr. ved at klikke på nedenstående link, der vil føre dig videre til indsamlingen for Kræftens Bekæmpelse.

http://stoetbrysterne.dk/node/1826

lørdag den 15. september 2012

Shake that booty



Så har jeg også været til yoga og skal nu til zumba. Det går fremad! ;)

fredag den 7. september 2012

Fitness


Så fik jeg mig endelig meldt til fitness igen!

Jeg har savnet det, og er super motiveret. Det hjalp også, at der var gratis tilmelding - det er jo dyrt nok i forvejen.

Jeg starter langsomt ud, men her dagen efter er jeg forundret over, at jeg ikke er spor øm. Man kan jo altid håbe, at det er fordi, jeg er i bedre form, end jeg selv tror. Som udgangspunkt træner jeg på en maskine indtil det gør ondt. Så stopper jeg. Fremadrettet vil jeg notere mig vægt og tid, med her og nu er det bare om at komme i gang og stadig have lyst til at tage af sted igen.

Målet er tre gange om ugen med blandet individuel træning og holdtræning. Tror egentlig jeg vil måle mig strategiske steder, så jeg kan glæde mig over forskellen - som helt sikkert kommer.

tirsdag den 28. august 2012

Google Billeder


Jeg sad og ledte efter et flot billede til mit facebook cover. På Google billeder fandt jeg dette fantastiske billede af en flydende restaurant i Thailand. Når jeg ser på billedet bliver jeg helt rolig. Det emmer af hygge, ro, luksus og varme aftener.

Egentlig ville jeg have haft et billede af havet. Også havbilleder er der mange af på Google, så her får I også lige et smukt billede af en bølge, jeg gerne ville kaste mig i.


Billeder gør altså det hele lidt mere farverigt. Prøv selv at gå på Google Billeder og søg på din interesse. Man kan blive helt salig. God fornøjelse. ;)


onsdag den 8. august 2012

Hvor er Mikkel?


Hvor er du Mikkel? Jeg kan da godt se, at det er hamrende irriterende at have en svensk spiller klæbet til kroppen, men hvor er kampgejsten? Det ligner slet ikke vores alle sammens Mikkelmus. :(


søndag den 22. juli 2012

Svenska gäster

Min dejlige bror og hans kone er på besøg fra Stockholm. Vi tog en rundtur i Hellerup, hvor jeg tog nogle dejlige billeder af dem. Om aftenen grillede vi i haven med vores søster og hendes familie. Familie er en dejlig ting. Måske får I den historie en anden gang. Den er ganske spændende. ;)


I aften skal vi ud og spise - men inden da skal jeg besøge "brorsan och fru" på hotellet til lidt eftermiddagshygge. Forhåbentlig en god kop kaffe!

Min datter er i Frankrig med sin far, og hun har lige skypet med mig en halv time. Hvor er alle disse medier en herlig opfindelse!

torsdag den 19. juli 2012

Paradis på jorden



I dag kom min dejlige veninde fra Lima på besøg. Hun har i år været med til at bygge og åbne et fantastisk hotel i Lima. Billedet siger vist alt! Hvem kunne ikke tænke sig at plaske rundt i vandet der. Efterfølgende en kold drink i en af de romantiske hytter, - og så måske besøg af Mr. Big?


www.terrazasdebocapan.com

søndag den 15. juli 2012

Mr. Big og mig


I nat drømte jeg at jeg var kæreste med Mr. Big. Han inviterede mig ud på min fødselsdag, hvor jeg fik en masse opmærksomhed både fra ham og personalet på restauranten. Det var rigtig hyggeligt til at starte med, men Mr. Big havde en voldsom tørst. Da tjeneren ikke længere kunne følge med ved bordet, gik Mr. Big i baren. Han kom tilbage igen, men anden gang han på let vaklende ben forsvandt for at slukke sin tørst, da skred jeg!

Tænk, at jeg har forladt Mr. Big! - Men jeg anede jo ikke, at han var alkoholiker.

lørdag den 14. juli 2012

Shabby chic

Min nye indretningsstil er shabby chic. Ikke fordi det er hot, men fordi jeg ikke har ret meget maling. Mit hjem er fortrinsvis hvidt, så jeg fandt en dåse hvid maling og gik rundt og dækkede lidt her og der. Èn deciliter maling til et helt badeværelse! Jeg fik også lige dækket pletterne på mit spisebord - efter Nina havde brugt neglelakfjerner! I køkkenet gik jeg efter min mors motto: "Bare man er hel og ren." Slidmærker mm. fik sig et lag - selv om jeg efterfølgende fandt ud af, at ketchuprester faktisk kan vaskes af, synes jeg det pyntede.

Så er det bare, at hele mit hjem lugter rigtig stærkt, efter jeg har malet. Jeg læser igen på etiketten: "Kan anvendes såvel udendørs som indendørs." Fint nok, så går det nok snart væk.......... Næh, det gjorde det så ikke lige. Jeg læser videre på etiketten:
Sundhedsskadelig: Farlig ved indånding. Irriterer øjnene, åndedræt og huden. Undgå indånding af dampe.
Hvorfor er det så lige, at malingen kan anvende indendørs? Skal man holde vejret, mens man maler? Derefter have gennemtræk i de 10 timer, det tager for malingen og tørre, mens man går sig en l a n g tur?

Heldigvis fratog Oves hotte lasagne mig næsten alle mine sanser, så hvis jeg skriver igen i morgen, har jeg overlevet.