mandag den 31. december 2012


Alle læsere ønskes et rigtig Godt Nytår! Jeg håber året der kommer må bringe ro i gemytterne og bedre økonomi til de trængte.

Mit eget nytårsløfte er at brække armen om på diverse virksomhedsledere, for at få dem til at give  mig et job! Jeg mistede mit job 1. december og er nu desperat søgende efter et kommunikationsjob, administrationsjob, organisationsjob eller et sekretærjob - bare et job, så jeg som enlig mor kan forsørge min familie. Står du og mangler en kompetent, toptunet og engageret medarbejder i Gentofte eller Københavns kommune, så er jeg lige her. Jeg har et imponerende CV, er sød, venlig og fuld af godt humør og arbejdsglæde!

Opfyld mit nytårsønske. Skriv til mig her, og jeg vil kontakte dig straks. :)

lørdag den 15. december 2012

Merry Christmas


Hvem kunne ikke tænker sig at gå der med en sød kæreste i hånden? Jeg synes billedet er så utrolig smukt. Rent personligt er min oplader til mit kamera blevet væk og min computer gik for ½ år siden i stykker med alle mine foto. Min backup tabte jeg på gulvet, så også den er ude af funktion. For ellers - så kunne jeg have taget så smukke billeder i den forgangne uge med så meget sne, at det har været en fryd at være udendørs. Koldt, ja, men også usigelig smukt.

Jeg ønsker mine læsere en rigtig Merry Christmas og vil prøve at være lidt mere aktiv på min blog i 2013.